Packshots og produktfotografering

Er lækre packshots og produktfotos af produkter til webshops og kataloger afgørende for din virksomhed? Selvfølgelig er de det!

Professionelle billeder af dine varer og produkter, er helt afgørende for din virksomhed og succes på nettet, når du vil afsætte dine varer. Jeg sørger for at stylingen er individuelt tilpasset produktet der skal fotograferes, så lys, skygger, kontrast og spejlinger giver et smukt billede.

Efter fotograferingen, redigerer jeg billederne og sikrer at farver, kontraster osv. er korrekte og jeg fjerner også evt. støv, småridser m.v. Især ved tøjfotografering, er jeg opmærksom på at farverne er korrekte, da nogle tekstiler kan indeholde farver som ses anderledes af kameraet end øjet, såkaldte latente farver. Fotograferingen er derfor altid farvestyret, så alt stemmer med produktets farver. Står du derudover og skal have fotograferet store serier, f.eks. på hvid bund med en lille slagskygge, så ring og få et  godt tilbud. Jeg er altid indstillet på at være konkurrencedygtig.

Medarbejderportrætter

Uanset størrelsen på virksomheden, er der behov for sigende medarbejderportrætter – både til hjemmesiden, visitkort, messefoldere og årsregnskabet. Tiltalende og indbydende portrætter der byder velkommen og inviterer til dialog.

Også her sørger jeg for at dine medarbejdere brænder igennem og signalerer det virksomheden står for. Håret sidder som det skal, brillerne er pudset og tøjet vender korrekt. Jeg sørger for at medarbejderne får en positiv oplevelse ud af at blive fotograferet, også selv om det er uvant. Der er fokus på den gode oplevelse – det afspejler sig i billederne til enhver tid.

Nysgerrig?

RINGSEND MAIL