Om du er iværksætter, kogebogsforfatter, skuespiller eller nyudsprunget psykolog – du er du det centrale element din virksomhed. Derfor er din visuelle troværdighed utrolig vigtig og fortæller rigtig meget om dig og din virksomhed.

Det betyder bl.a. også, at det lille runde billede på f.eks. din LinkedIn-profil, er din første chance for at gøre et godt indtryk på din potentielt nye kontakt – og det er et nøgleelement i dit brand, når du skal sælge dig selv.

Hvorfor så ikke fremstå bedst muligt?

 Jeg kan som fotograf sikre, at du viser dine bedste sider frem og udstråler troværdighed. Vi skaber i fællesskab de billeder, som lige netop reflekterer din personlighed og virksomhed. Vel er det lidt dyrere, end hvis du tager din telefon frem og selv går i gang – men du har nu engang kun én mulighed for at sælge dig selv – så hvorfor ikke gøre det optimalt.

En flot og professionel branding, portfolio eller lookbook åbner de døre, som du har behov for. 

Vidste du at forskningen viser, at bare det at have et profilbillede, gør din LinkedIn-profil 14 gange mere synlig for andre? Grib de lavt hængende frugter, og book mig til din næste brandingopgave.

Nysgerrig?

RINGSEND MAIL
DSCF9234
DSF2356
IMG_6519